Frekvencijska dijagnostika.
Pronalazi odgovore na sva neotkrivena zdravstvena pitanja i rasvjetljuje put prema postizanju istinskog zdravlja.

Nedovoljno potpune ili krive dijagnoze danas svakako mogu postati stvar prošlosti. Primjena kvantnobiodinamičkih principa u medicini nam kroz sofisticiranu tehnologiju može brzo i jasno dati sveobuhvatnu i detaljnu analizu svakog zdravstvenog i estetskog stanja, kao i putokaze do vraćanja i postizanja njegovog optimuma.

Frekvencijska dijagnostika koristi sofisticirane uređaje koji emitiraju zračenja onih intenziteta, valne duljine i frekvencija kao zračenja zdravih tkiva i organa. Programirani softver analizira i pohranjuje sve podatke o zračenjima zdravih organa, uspoređuje ih sa zračenjima ispitanika, te zatim prikazuje obrađene grafičke i tekstualne podatke trenutnog biofizičkog stanja.

Dok druge metode poput ultrazvuka, rentgena, računalne tomografija (CT) i magnetske rezonancije (MR) ne otkrivaju početni stadij oboljenja, frekvencijska dijagnostika ih brzo i jednostavno otkriva kao i njihova uznapredovanja, a bez izazivanja neželjenih učinaka.

To je vrlo koristan, izrazito lako primjenjiv i sigurno najjednostavniji način za postavljanje najtočnije dijagnoze i predlaganje najdjelotvornije terapije za otklanjanje prisutnog patološkog stanja, a također je i vrlo koristan alat za ispitivanje biodinamike lijekova, preparata ili nutrijenata i njihovih učinaka na organizam ispitanika.

Frekvencijska terapija.
Pronalazi sam uzrok problema i rješava ih na puno sofisticiraniji način.

Liječenje uzroka svakog oboljenja nikad nije bilo jednostavnije i lakše. Za razliku od konvencionalne medicine u kojoj se često pripisuju kontraindicirane terapije za suzbijanje simptoma bolesti, metoda frekvencijske terapije pronalazi sam uzrok problema i rješava ih na puno sofisticiraniji način od bilo kakvog drugog konvencionalnog rješenja.

Najmoderniji danas uređaj za stvaranje terapijskih bioelektričnih vibracija koje utječu na vraćanje prirodne biorezonancije u organizmu je Plazma generator. Nastao je kao rezultat istraživanja djelovanja elektriciteta na mikroorganizme, a konstruiran je na temelju ranijih istraživanja i rada frekvencijskih generatora Nikole Tesle, dr. Alberta Abramsa, dr. Rifea, dr. Hulde Clark i dr. Lakovskog.

To je vrlo jednostavan i učinkovit elektronički uređaj koji uz pomoć specifičnih frekvencija djeluje na čitav niz patoloških stanja.

Najznačajniju primjenu ima kod suzbijanja raznih virusnih, bakterijskih i gljivičnih infekcija kao i pojave parazita koje vrlo djelotvorno uništava, ali zbog izrazitih učinaka na sveobuhvatno zdravlje koristi se u terapiji kod brojnih akutnih i kroničnih oboljenja, patoloških stanja i sindroma.

Vrlo uspješno regulira probavu, rad mjehura i hipertrofiju prostate te značajno poboljšava zdravstveno stanje kod bolesti srca i krvožilnog sustava. Koristi se i u antitumorskoj terapiji, a također znatno smanjuje i potrebu za uzimanjem lijekova.

Nakon tretmana poboljšava se imunitet te se brzo vraćaju energija i zdrav san. Od 2008. do 2012. u poliklinikama u Hrvatskoj i Sloveniji provodila se frekvencijska terapija o kojoj će uskoro biti objavljena studija, koja dokazuje da se i najteže bolesti mogu suzbiti na neagresivan i prirodan način bez nuspojava i uzimanja lijekova.

Plasma_Generator_Rife

Liječenje Plazma generatorom nema kontraindikacija i roka trajanja, pa je prema tome frekvencijska terapija jedno od najboljih mogućnosti koje pruža nova medicina za sigurno i učinkovito vraćanje narušenog i izgubljenog zdravlja.

Biofrekvencijski preparati.
Bioorganski pripravci s izuzetnim terapijskim svojstvima.

Nova znanstvena dostignuća ostvaruju dosad nezamislive primjene naročito u području biomedicine. Nedavno započetom proizvodnjom specifičnih biofrekvencijskih pripravaka započelo je novo doba ljekarništva.

Bioorganski pripravci 100% biljnog podrijetla i naravno farmaceutske čistoće sada su po prvi puta posebnom tehnologijom dovedeni u stanje aktiviranih bioelektričnih vibracija odnosno aktivirane biorezonancije koja im daje izuzetna terapijska svojstva.

Biomagnetsko utiskivanje koje se odnedavno koristi u biotehnologiji omogućuje takvim pripravcima da otpuštaju svoju terapijsku biofrekvenciju unutar  organizma i vraćaju prirodnu ravnotežu naboja ljudskih stanica.

Biofrekvencijski pripravci su nabijeni izuzetnim elektronskim potencijalom kojeg drastično povećavaju u samim stanicama. Nizak elektronski potencijal stanica je zapravo glavni uzrok oslabjelih staničnih funkcija i razvoja patoloških zdravstvenih stanja.

Kad je podignut elektronski potencijal stanica, vraća se njihovo prirodno biorezonantno stanje te nastupa ozdravljenje oboljelog tkiva, organa i organskih sustava, a uskoro cijeli organizam doživljava biofizički i energetski sklad.

Iako je tek nedavno u praksi prvi puta primjenjena, ova biofrekvencijska tehnologija se u vrlo kratkom vremenu pokazala kao najučinkovitije sredstvo do sada za univerzalno ljekovito djelovanje.

Osim nevjerojatnog djelovanja na zdravlje, terapija biofrekvencijskim preparatima dramatično usporava procesa starenja što je čini eliksirom mladosti 3. milenija.

SAZNAJTE SVOJU IDEALNU DIJETU

SAZNAJTE SVOJU IDEALNU DIJETU