Održiv život, a s njime i opće zdravlje postaje sve veći fokus svijesti nacionalne i globalne populacije.

Holistički životni principi i svi njegovi zdravstveni aspekti najaktualniji su putokazi za postizanje osobnoga dugoročnog zdravlja i vitalnosti.

Sve je jasnije postalo da nema ozbiljnih namjera u zaštiti ljudskog života, a time i zdravlja u općoj globalnoj populacijskoj politici.

Trenutno najučinkovitiji pristup medicinskoj terapiji i sveobuhvatnim aspektima života i zdravlja postaje sve veći trend među osviještenim pojedincima koji imaju istinsku viziju svojega dugoročnoga životnog prosperiteta. Kako su voda, hrana i energija temelji ljudske biofizičke stvarnosti, jasno je kako su upravo to ključne komponentne koje treba pravilno implementirati u vlastiti život kako bi se ponovno uspostavio životni i zdravstveni sklad.

Na pravome ste mjestu da kroz zajedničku viziju dugoročnoga zdravlja i životnoga prosperiteta postignete sve Vaše željene životne i zdravstvene ciljeve.

nmnonama2

Nutrimens Natura je jedinstveni stručno-komercijalni i zdravstveno-promocijski brand iz područja biomedicine.

Naša vizija je svobuhvatni pristup zdravlju kroz vid nutricionizma i komplementarnih metoda liječenja.

Naša je misija širenje stručnoga znanja iz područja znanosti o prehrani i komplementarnih grana biomedicine.

Pružamo stručne konzultativno-edukativne usluge kao i usluge osobne nutricionističke skrbi kojima na inovativan i motivirajući način sveobuhvatno prilazimo svakom predstavljenom zdravstvenom i estetskom problemu.

Preispitujemo i mijenjamo trenutnu prehrambenu i zdravstvenu politiku, kao i prehrambene i životne navike današnje lokalne i globalne populacije.

Nikola Rocadiplomirani magistar nutricionizma i voditelj Nutirmens Centra
Kao zagovornik sveobuhvatnih  principa u medicini otkriva praktične metode za usvajanje skladne kulture života i postizanja istinskog zdravlja.Voli prirodu i sve iz prirode, naročito hranu koju i sam voli kuhati za sebe i druge. Dok ne otvori Nutrimens gurmanski restoran i postane glavni kuhar, rukovodi poslove edukacijskog tipa kao i znanstveno-istraživačkog, temeljenog na najnovijim stručnim referencama iz područja znanosti o prehrani, biokemije, metabolizma, genetike i ostalih grana biomedicine.

SAZNAJTE SVOJU IDEALNU DIJETU

SAZNAJTE SVOJU IDEALNU DIJETU